Företagshälsovård i Lund genom mitt företag

Jag har precis utfört företagshälsovård på mitt företag i Lund. Jag äger ett byggföretag i Lund och belastningsskador mm är inte helt ovanligt i vår bransch. Jag är noga med att investera i personalens hälsa och det ser jag mycket positiv respons på. Inte bara på personalen som känner att jag bryr mig om hur de mår, utan även på kvalitén på arbetet de utför.

Jag har märkt att personalen mår bättre och att produktionen har ökat sen vi började med detta i företaget. Man gör då bland annat en hälsoundersökning för att se om man har några problem eller kan få några problem i framtiden med hälsan. Men man arbetar även med att stärka det man faktiskt gör rätt samt bra redan.

Men det är inte bara det fysiska man går igenom, utan även det psykiska vilket är minst lika viktigt. Jag har märkt att sjukfrånvaron har minskat markant, att min personal verkar må bättre. Kan starkt rekommendera hälsoundersökningar och företaget som utför företagshälsovård åt företag som ligger runt Lund.

Under hälsoundersökningen genomgår man en rad olika saker för att ta reda på hur kroppen mår. Det finns olika paket man kan välja mellan. Vi har paketet som heter utökat. Till en början hade vi bas-paketet, men utökade sen för att vi fick så positiv respons. I utökat-paketet får man bland annat kollat levervärden, njurvärde, blodvärde, EKG med mera.

De utför även en hel del mätningar. Mätningar som längd, midjemått, vikt, blodsocker med mera. Sedan samtalar man om sin livsstil, om man har några framtidsplaner på sin hälsa och mycket mera. Detta tycker alla på jobbet har varit jättebra. Man får ett inlogg till en sida där man kan se sin sammanställda hälsorapport. Det har varit väldigt intressant att följa. Nu har det gått några år sen vi började med detta och man kan se utvecklingen under en längre tid.

Företagshälsovård Lund BetaHälsan

Riktigt bra byggföretag i Stockholm

Vi har precis köpt vårt första hus i Stockholm och tänkte renovera huset. Det är ett äldre par som har ägt huset innan och det är en hel del som behövs göras. Nu har vi verkligen chansen att få detta till att bli vårt med vår stil. Det är ett stort projekt då det är mycket som ska göras på huset.

Det byggföretag i Stockholm som vi kommer att anlita, vill att jag ska kunna göra allt i huset. Vi vill inte behöva anlita olika byggföretag. Här i Stockholm finns det många byggföretag att välja mellan. Jag har börjat höra mig runt hos andra som renoverat sina hus, om de har några de kan rekommendera. Det är ett företag som dykt upp några gånger nu som verkar ha väldigt nöjda kunder. Detta byggföretag heter Byggfirma Ekenberg & Co.

Det första vi tänkte ta tag i är köket, hjärtat i hemmet som de säger. Vi lagar väldigt mycket mat och bakar även en hel del. Så köket är prioriterat. Sedan är det badrummet och den lilla toaletten som ska få sig en make-over. Byggföretaget som vi funderar på att anlita utför samtliga saker som vi tänkt göra med vårt hus. De verkar väldigt kunniga och utför i princip allt som har med hus att göra. Allt från nyproduktion till större husprojekt.

Jag har mailat dem och frågat dem en hel del. Sen får vi fundera på svaren och slå en signal när vi bestämt oss. Men detta byggföretag har jag en bra känsla av än så länge. Vi vill gärna sätta igång så fort som möjligt. Ser fram emot att göra om allting och jag har så stora planer. Har letat inspiration i över 2 månader och nu ska det äntligen bli verklighet. Det byggföretag i Stockholm som vi bestämmer oss för att anlita, kommer att ha mycket att göra med oss.